Diensten

Salusafe verleent de volgende diensten:
  • levering van privé chauffeurs
  • training
  • advies

Training en instructie:

Weerbaarheidtraining: 

Volwassenen:

Wij geven voor U of Uw personeel training op maat in weerbaarheid, anti agressie en stressbeleving. Hoe kan ik mij (door mijn houding) weerbaarder opstellen, hoe herken ik situaties die kunnen escaleren, wat doet stress en of angst met U of Uw medewerkers, hoe hanteer ik dat. De training wordt aangepast aan Uw eigen bedrijfssituatie: zoals bedrijfsomgeving, vakgebied, samenstelling van het personeel en dergelijke. En eventueel na interviews met U als werkgever en het personeel van de werkvloer. Dus maatwerk. Deze trainingen verzorgen wij in samenwerking met Be Alert trainingen. 

Kinderen:

Op dit moment zijn we aan het inventariseren om weerbaarheidtraining/coaching te gaan verzorgen voor kinderen. Dit omdat er veel vraag naar is en een gedeelte van de expertise op dit gebied reeds binnen ons bedrijf hebben.


Privé chauffeurs

Door de jarenlange (politie) ervaring van onze chauffeurs is Salusafe een betrouwbare partner voor het verlenen van privé chauffeurs diensten. Onze pijlers zijn veiligheid, comfort, betrouwbaarheid en discretie.

Desgewenst wordt U in Uw eigen auto opgehaald of in een door ons ter beschikking gestelde representatieve auto. Of U nu naar een directievergadering moet, een belangrijke lunchafspraak heeft of naar uw vakantiebestemming gebracht of daar vandaan gehaald moet worden, Salusafe staat voor u klaar. Vervoer op maat, van deur tot deur binnen heel Europa. En bij ons is iedere chauffeur representatief gekleed.

Al onze chauffeurs zijn allen dagelijks werkzaam bij de Nederlandse politie en in het bezig van het SRO certificaat!

 

Rijvaardigheidstraining

Salusafe geeft U persoonlijk training om Uw rijvaardigheid op een hoger peil te brengen. Tips en tools zodat U veiliger, comfortabeler en desgewenst sneller door het drukke Europese verkeer kan rijden. Wij kunnen U handvaten aanreiken om beter te anticiperen in het drukke verkeer in zijn algemeenheid en voor U persoonlijk in het bijzonder. Er is tevens een rijtraining op maat voor aspirant AT’ers, OT’ers en DKDB’e


Advies

Vanzelfsprekend dienen wij U ook graag van advies. Momenteel is Salusafe als extern adviseur door het bedrijf VESC/GPSIM te Annen aangetrokken om te adviseren bij de ontwikkeling van een rijsimulator voor politie- en ambulancediensten in Nederland, maar ook voor rijsimulatoren voor buitenlandse politie-, brandweer en ambulancediensten. VESC/GPSIM ontwikkeld en bouwt simulatoren voor allerlei opleidings- en trainings doeleinden.