Wie zijn wij

Salusafe de partner voor privé chauffeurs, training en advies van Noord Nederland.

Salusafe is een bedrijf wat zich onder andere gespecialiseerd heeft in het aanbieden van privé chauffeurs diensten voor onder andere directieleden, zakenmensen en particulieren.

Het bedrijf is opgericht door Wim van Elp, een ex politieman, die jarenlange ervaring heeft opgedaan bij specialistische politiediensten, waaronder het Arrestatieteam en de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging.

Salusafe onderscheidt zich van andere privé chauffeurs aanbieders, door uitsluitend te werken met (oud) politieagenten, die tevens in het bezit zijn van het SRO certificaat en hun rijervaring hebben opgedaan bij het Arrestatieteam, Observatieteam of Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging.

Bij ons dus geen jonge onervaren studenten, maar goed opgeleide, zelfverzekerde, levenservaren en integere mensen die geselecteerd zijn voor ons team.

U wordt dus door onze ervaren chauffeurs naar de door U gewenste bestemming gebracht. Vip vervoer van deur tot deur. Of U nu naar een directievergadering moet, een belangrijke lunchafspraak heeft of U wilt naar Uw vakantieadres worden gebracht dan wel gehaald, Salusafe staat voor U klaar.

Terwijl U veilig en comfortabel naar Uw bestemming wordt gereden, heeft U de gelegenheid om te werken, telefoneren, lezen of te relaxen. Geen ergernis meer om het vastlopend Europese verkeer, stilstaan in de files of de stress van het zelf rijden. Desgewenst in Uw eigen auto of in een door ons ter beschikking gestelde representatieve auto, dan wel in een ander door U aangegeven vervoermiddel.

Vanzelfsprekend wordt alle informatie discreet behandeld!

Kortom:

Salusafe is een enthousiast, gedreven en vooral zeer ervaren team professionals.
Geen huismoeders, studenten of andere mensen die wat bij willen verdienen, maar altijd docenten die naast en vanuit hun eigen discipline onze trainingen verzorgen.
En bovenal een betrouwbare partner!